(foto) Unică dintr-o mie, splendidă și viorie. Elena, îți dorim un mare La Mulți Ani în această zi minunată și plină de parfum tomnatic

Elena-main

Fiecare dintre noi are amintirile sale frumoase cu Elena și ele vor mai fi foarte multe! Un lucru ce le leagă pe toate la un loc este, cu siguranță, că timpul petrecut împreună se transformă în dispoziție de a dansa, cânta și cocheta pe diferite teme. Cu toate acestea, Elena este persoana la care toți apelează în caz de necesitate, iar ea permanent știe cum să te ajute, chiar dacă este ocupată cu foooarte multe lucruri concomitent. Noi astăzi vrem să-i spunem cât de mult ținem la ea și îi dorim cele mai mari realizări posibile și imposibile din acest univers și celelalte paralele. La Mulți Ani!

„Lena, mie îmi place că tu ai așa de multă răbdare, mai ales când unul dintre noi are vreo problemă. Îmi mai place că pot vorbi cu tine despre orice, sărim de la teme de lucru la filosofii de viață și înapoi la lucru, de la eșecuri la școala auto la planuri mărețe despre ce vrem să mai facem la #diez. Ce să-ți doresc azi? Să înveți multe, multe lucruri interesante despre marketing anul ăsta, ca la anul să le implementăm. Ha ha! De fapt, îți doresc să fii bine cu tine, să alegi așa cum îți dorești tu să trăiești și să ne ții în preajma ta cât mai mult.” (Alina)

„Țin minte, într-o zi de august 2017, când totul ardea, Lena și-a asumat mai multe responsabilități și a început să coordoneze. Mă gândeam că eu tare am încredere în ea chiar dacă nu era de mult timp la #diez și că, cu un pic de experiență, ar deveni o redactoră-șefă tare bună. Și acum, în 2020, într-un an cu pandemie, Lena, eu am înmulțit de nuș’ câte ori în Excel-ul tău încrederea. Și tare mă bucur că suntem mai mult decât prieteni și că putem ciocni un pahar nu doar la birou. Eu vreau ca să ai și în continuare parte de cât mai multe experiențe noi, deși spui că tu le poți avea, și să te distrezi și să înveți, că așa-i viața: «un izvar, o pază venită seara sau apă curgând din calorifer în timp ce te uiți la un serial bun». Good luck în continuare, că așa ai ce povesti.” (Alex)

„Дорогая Лена, пусть звучит банально, но я действительно очень рада нашему знакомству. Безумно благодарна за ту помощь, что получила от тебя, когда только пришла в #diez. Да и сейчас ты не устаешь (а может быть и устаешь, но не подаешь виду) отвечать на все мои вопросы. Ты тот человек, который создает настроение, причем оно всегда классное! О тебе можно долго говорить и писать, потому что произвести плохое впечатление ты не в силах! Не могу сказать, что я новенькая в редакции, но ты не перестаешь открываться с разных сторон: кошатница, любительница кладбищ, путешествий, причудливых носков и белого вина. С нетерпением жду, что узнаю дальше! Добавлю, что раньше у меня была одна любимая рыжая девочка – моя сестра, список пополнился и сейчас там и ты! Мурк!” (Lily)

„Despre Elena aș putea scrie foarte multe, dar mă voi limita la cele mai importante lucruri «după părerea mea», care într-adevăr mi-au marcat direcțiile în viață și felul meu de a fi. Elena este mentorul meu, da, da «voi menționa și de ce»! Țin minte că eram prin clasa a șasea, iar Elena cred că era a zecea și de ziua profesorului se obișnuiește ca liceenii să fie în postura acestora pentru o zi, omagiata noastră de astăzi mi-a fost profesoară de limbă engleză. Pot spune că în acea zi am și cunoscut-o «codițele lungi de o culoare înflăcărată care mereu îți atrăgeau atenția», ne-a dat de citit un text, iar eu m-am străduit să-l citesc cât se poate de bine, ca să-i atrag atenția «nu știu nici până astăzi dacă mi-a ieșit». Când am absolvit liceul și a venit timpul să-mi aleg o facultate, tot Elena a fost cea care într-adevăr m-a ajutat «eu permanent eram tare inspirat de ceea ce face și cum face». La moment, urmez aceeași facultate pe care a absolvit-o și ea, chiar mai mult de atât – lucrăm împreună în același birou timp de aproape un an. Nu știu cum să explic asta, oare să fie pură coincidență?!

Da, asta e prima mea felicitare pe care ți-o scriu de ziua ta. Poate pe alocuri neîndemânatică și stângace, dar ceea ce vreau să spun și să știi e că țin foarte mult la tine, iar bunătatea și răbdarea ta de a-i ajuta pe alții este pur și simplu la superlativ.

Ah da, cât pe ce să uit. Mersii tare, tare că m-ai scos la Kira’s.

Zâmbește, creează și iubește,
Mulți ani frumoși trăiește!” (Petru)

„Dacă sincer, eu tare am așteptat ziua ta anume pentru motivul ca să-ți spun încă o dată mulțumesc pentru toată susținerea și ajutorul tău atunci când am venit la #diez. Uneori, îmi spuneam mie însămi: «Doaaaaaamne, Dumnezeule, câtă răbdare are fata asta și cât de calm și explicit poate să-mi lămurească tot». Ap’ iată anume pentru asta îți sunt tare, da tare recunoscătoare. Dar și pentru că atunci când lucram de acasă și eu abia, abia învățam lucruri noi alături de voi, tu îmi răspundeai la mesaje cât ai clipi, deși sunt mai mult decât sigură că pe lângă mesajele mele aveai alte chestii mult mai importante de rezolvat. Te-am îndrăgit din prima, îți ador simțul umorului și atitudinea ta pentru oameni, pentru lucrurile pe care le faci și pentru meseria ta, a noastră cum ar veni. Eu vreau să te văd fericită și împăcată cu tine. Să călătorești mult și să vii entuziasmată din călătorii și să ne povestești cât de «ciotka» a fost. Știi tu, așa cum poți povesti numai tu. Să ai oameni lângă care să poți tace, pentru că cei lângă care poți vorbi vei găsi întotdeauna, dar dacă cumva ai ceva pe suflet și arde, apoi să te uiți în dreapta ta la birou. Risc să transform asta în logread, așa că toate celelalte – când ne vedem. La mulți ani, Lenuț!” (Ilinca)

 

„Lenucia, tu îmi ești tare, tare dragă. Mi-ai fost dragă din prima, când ai intrat în treacăt pe la #diez. Eu îți doresc ca tu numaidecât să fii fericită și să ai cât mai puține regrete. Mersi că ești frumoasă, puternică și мудрая. #$&$#@:dvggs — pentru că îmi place când ne «materim» la unison. La mulți ani, Lenucia! Să fii iubită!
P.S. Mersi că l-ai adus pe Costik. Sper cândva să ajung în Abaclia voastră.” (Djein)

„Elena este persoana care are acea energie deosebită, acel vino-ncoa’ care atrage cu ușurință diferite tipuri de oameni. Cu Elena mi se asociază nu doar orele petrecute la birou, dar și petrecerile la Kira’s, zeci «sau poate mai multe» sticle de «Viorica» deschise la miez de noapte și discuții. Acum, chiar dacă nu ați întâlnit-o vreodată pe Elena, știți mai multe despre ea, dacă ați întâlnit-o măcar o dată, cuvintele mele au fost în plus. Elena, la mulți ani! Mulțumesc mult pentru sprijinul tău, pentru modul în care înțelegi că am nevoie de o discuție, pentru că ești o prietenă atât de bună. Îți doresc la 24 să călătorești mult, să bifezi cât mai multe cimitire vizitate, să deschizi zeci de «Viorici» și să treci doar prin experiențe frumoase. Te cuuuuuprind (la distanță socială, din păcate ? )!” (Valeria)

„O știu pe Elena de mult timp, de foarte mult timp. Am lucrat la diverse proiecte la școală, universitate și acum la lucru. Lena este foarte creativă și, dacă vrei să o asculți și încerci să îi asculți ideile, la sfârșit iese ceva extraordinar. De ziua ta, Elena, îți doresc cât mai multe idei creative și oameni care să le înțeleagă și să te ajute să le implementezi! La mulți ani!” (Constantin)

„M-am trezit azi doar cu gândul că o să mănânci înghețata fără mine. Ah da, și că azi e ziua ta de naștere. Cel mai bun cadou e acela făcut cu mâinile proprii. De aceea, am decis să implic puțin și creativitatea. La Mulți Ani și nu te mai enerva atâta pe mine.”


„Prin pietre ascuțite și mașini periculoase
Trăiește o fată trimisă de Dumnezeu.
E roșcată, dar nu-i crețoasă,
Iată așa trăiește Lena în Chișinău.

Păsările cântă când te văd,
Câinii latră de fericire,
Se aud clopote peste tot,
Iar tu luminezi de bucurie.

Se topesc aisbergurile,
Pinguinii încep să zboare,
Toată lumea stă captivă în visele tale,
Acolo unde ești Șefă de închisoare.

Toți se roagă pentru libertate,
Toți îți propun mită, bani,
Iar eu știu cuvântul secret Lena, La mulți ani!” (Liubomir)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente