/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ „A scăpat mașina de sub control”. Ce spune proprietarul BMW-ului, care a făcut manevre periculoase în centrul Chișinăului

missing
21 octombrie 2020, ora 21:49

Incident periculos, într-o intersecție din capitală, unde, acum jumătate de an, au murit doi oameni, în urma unui accident rutier. De data aceasta, camera de supraveghere a surprins momentul în care un BMW derapează și ajunge pe contrasens. În timp ce instanța l-a sancționat pe conducătorul auto pentru comportament agresiv în trafic, proprietarul automobilului, care se afla lângă șofer, susține că acesta a scăpat mașina de sub control.

Incidentul a avut loc pe 30 septembrie, după miezul nopții, la intersecția Bulevardului Ștefan Cel Mare și Sfânt cu strada Ismail. Din imagini se vede cum BMW-ul, condus de un tânăr de 22 de ani, se deplasează pe strada Ismail, iar în intersecție cotește brusc la stânga. În momentul în care face manevra, mașina a început să derapeze, a trecut peste liniile duble și a intrat pe contrasens. Când a încercat să-și continuie deplasarea, s-a pomenit cu poliția alături.

DIANA FETCO, OFIȚERĂ DE PRESĂ: „La volanul BMW-ului, cu număr străin de înmatriculare, se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager, proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă, în siguranță. Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv.”

Am reușit să identificăm șoferul, însă deocamdată acesta nu ne-a răspuns la apeluri și mesaje. Totodată, am găsit și proprietarul automobilului. Ultimul a refuzat să-l înregistrăm, însă a menționat că prietenul său nu a făcut manevrele intenționat, dar a scăpat automobilul de sub control, acesta având tracțiune din spate.

Ieri, instanța de judecată l-a amendat pe conducătorul auto cu 2000 de lei și i-a aplicat 5 puncte de penalizare. Mai mult, acesta a fost privat de dreptul de a conduce timp de șase luni. Amintim că, în această intersecție, acum jumătate de an, doi oameni au muit, după ce un taxi a fost spulberat de un Audi, care a mers cu viteză la culoarea roșie a semaforului.

Reporter: Cătălin GORIA

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram