‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar de instruire dedicat agriculturii conservative: cum se implementează, care este eficiența economică

Seminar de instruire dedicat agriculturii conservative: cum se implementează, care este eficiența economică

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Pe data de 23 octombrie 2020, UCIP IFAD organizează un seminarul de instruire a fermierilor „Studii şi aplicaţii în cadrul tehnologiilor de agricultură conservativă la şcoala de Câmp pentru Fermieri (ȘCF).

Evenimentul va avea loc în cadrul Staţiunii Experimentale de Pedologie, Agrochimie şi Ecologie a IPAPS „Nicolae Dimo”, din comuna Ivancea, raionul Orhei.

În cadrul seminarului, vor fi abordate subiecte ce țin de starea de calitate a solurilor la aplicarea tehnologiilor fitoameliorative în cadrul agriculturii conservative, măsuri de menţinere a fertilităţii solurilor în contextul dezvoltării durabile, dar și rezultatele eficienţei economice la implementarea tehnologiilor conservative.

Agenda evenimentului:

Organizatorii seminarului: Institutul de Pedologie, Agrochimie şi Protecţie a Solului ”Nicolae Dimo”; Primăria comunei ”Ivancea”; Staţiunea Experimentală de Pedologie, Agrochimie şi Ecologie ”Ivancea”; UCIP-IFAD Moldova; Federaţia Agricultorilor din Moldova (FARM).

Persoane de contact:

  • Leonid Popov, director IPAPS ”N. Dimo” tel. 067689545;
  • Nicolai Leah, responsabil ȘCF IPAPS ”N. Dimo” tel. 069578019.
‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›