Moldindconbank susține sistemul de învățământ din Moldova în condițiile pandemiei COVID-19

Moldindconbank continuă să susțină sistemul de învățământ din Republica Moldova, pentru a facilita procesul educațional în condițiile pandemiei de COVID-19. Astfel banca a făcut o donație de 15 calculatoare performante pentru Liceul teoretic ”Ivan Vazov” din Taraclia. Donația este un răspuns la solicitarea conducerii raionului, de a sprijini dotarea unei săli de calculatoare atât de necesare claselor gimnaziale din cadrul liceului.

Foto: Moldindconbank

„Din cauza restricțiilor epidemiologice din țară și, în special, în raionul Taraclia, procesul educațional în instituțiile de învățământ este organizat cu folosirea inclusiv a lecțiilor online. Lotul de calculatoare oferit de Moldindconbank va contribui la asigurarea unui proces educațional calitativ şi va oferi elevilor posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele în domeniul IT”, a menționat la ceremonia de transmitere a echipamentului președintele raionului, Ivan Paslari. Șeful administrației locale din Taraclia a mulțumit, de asemenea, Moldindconbank pentru răspunsul prompt și tot suportul acordat anterior.

Vicepreședintele Comitetului de conducere al Moldindconbank, Penka Kratunova, a precizat că prin acest gest, banca reconfirmă susținerea pentru un sistem educațional modern, calitativ și sigur, ceea ce este important în situația actuală.

Moldindconbank / Sursa:Moldindconbank


// console.log('no ads situation')