În transportul public, ca în cutia de șprote! Un troleibuz din capitală, plin cu oameni, încât nu se mai închideau ușile

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, zilnic se înregistrează sute de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19, în transportul public din capitală nu se respectă măsurilor de siguranță impuse de către autorități. Cel puțin asta se vede într-un filmuleț video de la o stație de așteptare a transportului public, postat pe rețelele sociale.

Din filmulețul video postat pe un grup de Facebook, se observă că troleibuzul este arhiplin, iar ușile nici nu se pot închide.

Cu toate acestea, niciunul din pasagerii care a urcat în transportul public nu a coborât, renunțând astfel la ideea de a merge cu troleibuzul.

Conform CNESP, în transportul public este obligatoriu ca toți pasagerii să poarte măști de protecție și să respecte distanța socială. Numărul de persoane admisibil în troleibuz este de 35-40 persoane.

În Republica Moldova, până astăzi au fost înregistrate 67 302 cazuri, dintre care 29.486 cazuri în Chișinău. Din numărul total de cazuri, 48 493 de pacienți s-au recuperat, iar alții 1 601 au decedat.


Pub