(video) Condamnat pentru mai multe jafuri și dat în căutare, a ajuns pe mâna poliției pentru un furt dintr-un magazin de jucării

Un bărbat suspectat în comiterea unui furt în sumă de 4 180 de lei dintr-un magazin, a fost reținut. Potrivit poliției, acesta are 31 de ani si este locuitor al orașului Orhei. Bărbatul a fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Politia a fost sesizată la data de 01 septembrie, de către angajații unui magazin cu produse pentru copii, amplasat pe strada Ceucari, Chișinău. Aceștia s-au plâns că au dispărut mai multe cutii cu bunuri.

Potrivit poliției, bărbatul a profitat de neatenția angajaților magazinilor, s-a furișat și a furat cutiile. Acesta și-ar fi recunoscut vina.

În timpul investigațiilor s-a descoperit că bărbatul se afla în căutare de către IP Orhei și avea sențință de condamnare, pentru comiterea mai multor furturi. Astfel, acesta a fost a fost reținut, pentru un termen de 72 de ore.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.


Pub