(video) Nuntă organizată pe acoperișul unui spital din Ierusalim: Mirele și-a dorit să-l aibă alături pe tatăl său, internat cu Covid-19

Un bărbat bolnav de Covid a fost prezent la nunta fiului său. Nunta acestuia a fost organizată pe acoperișul spitalului unde era internat bărbatul, scrie www.libertatea.ro.

Tatăl mirelui, în vârstă de 56 de ani, este internat din septembrie în stare gravă cu Covid-19 la spitalul Hadassah Ein Kerem din Ierusalim. Reprezentanții spitalului i-au oferit acestuia posibilitatea să își poată vedea fiul în ziua nunții, permițând organizarea pe acoperișul centrului medical a ceremoniei de căsătorie.

Pacientul a urmărit evenimentul întins pe patul așezat lângă fereastră, cu o mască de oxigen pe față și supravegheat de un medic. Spitalul a spus că nunta de pe acoperiș a respectat toate restricțiile impuse de guvernul Netanyahu – numărul de participanți a fost limitat la 20 și toată lumea a purtat mască.

Israelul a relaxat restricțiile în urma unui blocaj de o lună menit să limiteze focar de coronavirus. Țara a înregistrat peste 303.000 de infecții de la începutul pandemiei.


Pub