(video) Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au venit cu reacții. Vezi cum își explică gesturile

Beatrice Petrachi, actuala iubită a lui Constantin Țuțu și fosta lui, Ecaterina Senchevici, care ieri s-au luat la bătaie într-o parcare din Chișinău, au venit cu o reacție pe o rețea de socializare.

Foto: colaj

Actuala iubită a lui Țuțu a postat un story pe o rețea unde vine cu o explicație. Aceasta a scris că nu este mândră de fapta sa și că un astfel de comportament nu o caracterizează. La fel, tânăra a menționat că astfel de momente nu ar trebuie să fie mediatizate. Despre cauza conflictului nu a scris nimic.

Beatrice Petrachi / Sursa:Instagram

Cu un răspuns a venit și fosta iubită a luptătorului K1. Ecaterina a publicat un story unde a spus că nu îi pasă de ce spune lumea și că orice persoană care o vorbește de rău, trebuie să răspundă pentru vorbele sale.

Scandal cu palme și pumni într-o parcare din Chișinău. Potrivit martorilor oculari, fosta și actuala iubită a ex-deputatului democrat Constantin Țuțu, s-au certat până s-au luat la pumni.


Pub