(foto) Înainte și după: Cum arată strada Ion Pelivan, din sectorul Buiucani, după 3 luni de reparații

Întârziat, dar renovat. Lucrările de reparație a străzii Ion Pelivan din sectorul Buiucani au fost finalizate, după circa 3 luni. Potrivit primarului Ion Ceban, ultima etapă este aplicarea marcajului longitudinal, care se va efectua în câteva zile.

Foto: fb/IonCeban

Edilul spune că acum perimetrul dintre străzile Vissarion Belinski și Vasile Lupu arată altfel decât șapte luni în urmă, când au început lucrările de decapare a asfaltului vechi și a bordurelor uzate.

„Pe stradă au fost montate borduri noi, asfaltați 15 mii m2 de carosabil și amenajate circa 10 mii m2 de trotuare. Pe strada Ion Pelivan au fost schimbate şi unele reţele subterane. Totodată, pentru siguranța copiilor, trecerile pietonale din preajma instituţiilor de învățământ au fost anterior marcate”, scrie Ceban într-o postare pe pagina oficială de facebook.

Costul lucrărilor a fost de 3,3 milioane de lei.

Primarul atenționeză că peste 2-3 săptămâni va începe reparația străzii Ion Creangă. Prima etapă va fi schimbarea rețelelor utilitare care sunt uzate în proporție de 90% și după urmează reparația carosabilului.

fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban


Pub