Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Ilan Șor a revenit…

VIDEO Ilan Șor a revenit „virtual” pe străzile Orheiului. Liderul formațiunii în discuții cu candidata partidului Violeta Ivanov

Candidata Partidului Șor a prezentat programul său la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Violeta Ivanov a vorbit despre obiectivele pe care și le propune, iar la un moment dat, în cadrul conferinței a fost prezentat un clip video în care apare alături de Ilan Șor pe străzile din Orhei.

Cei doi vorbesc despre problemele Republicii Moldova, Violeta Ivanov îi povestește despre campanie, iar la un moment dat, fostul primar de Orhei, condamnat în dosarul miliardului și care se află cel mai probabil în Israel, chiar se salută cu trecătorii.

Chiar dacă interviul continuă și pe fundal apar mai mulți oameni, nimeni nu-i observă pe cei doi și nici nu-i salută. Cel mai probabil este vorba despre un montaj realizat prin Chroma Key.

Programul Violetei Ivanov se cheamă „Moldova-2024” și își propune „asigurarea condițiilor bune de trai, a unor venituri decente pentru cetățeni și un sistem social bine dezvoltat”. Principalele promisiuni sunt îndemnizații de 24 de mii de lei la naștere, iar până la sfârșitul anului 2024 salariul minim să fie de 10 mii de lei.

Pentru pensionari, candidata Partidului Șor promite un minim de 5000 de lei la pensie, magazinele sociale ale partidului să devină de stat și unde bătrânii să poată cumpăra produse la jumătate de preț, farmacii în fiecare localitate unde să fie distribuite medicamente gratuit, alocații de 1000 de lei pentru pensionari și acoperirea în jumătate a cheltuielilor de întreținere.