CMC a aprobat contractarea unui împrumut de 261 de milioane de lei pentru procurarea a 100 de autobuze

img-1-1-920×630

Consiliul municipal Chișinău a aprobat astăzi, 20 octombrie, un proiect de decizie privind contractarea de către municipalitate a unui împrumut în valoare de 261 de milioane de lei. Banii vor fi utilizați pentru procurarea a 100 de autobuze de către Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”.

Termenul de rambursare a împrumutului este de șapte ani, cu o perioadă de grație de 12 luni.

Amintim că Primăria municipiului Chișinău a desemnat compania producătoare ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret drept câștigătoare a licitației pentru livrarea a 100 de autobuze care vor fi puse în circulație pe străzile din capitală.

Aceasta a oferit prețul de 156 400 de dolari pentru o unitate de transport, echivalentul a 132 300 de euro. De asemenea, compania câștigătoare a oferit garanție de cinci ani pentru lotul de autobuze.

Totodată, pe perioada de garanție, producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianți, filtre etc., deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Criteriul de bază, de care a ținut cont Grupul de lucru la alegerea ofertantului, a fost raportul calitate-preț, propus de producător, precum era stipulat în caietul de sarcini.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente