/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Cu armele la plimbare. Doi tineri, escortați la poliție, după ce s-au filmat cum efectuează împușcături din mașină

missing
20 octombrie 2020, ora 20:35

Poliștii au identificat tinerii, care s-au lăudat, pe Internet, cu imagini pe care le-au filmat, acum câteva zile, în timp ce efectuau împușcături, când se deplasau într-o mașină. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri, de 19 și, respectiv, 20 de ani, care au procurat pistoalele în mod ilegal. Acum aceștia riscă amenzi de câte 4500 de lei fiecare.

Poliția s-a autosesizat în urma imaginilor postate de tineri, pe rețelele sociale. Oamenii legii au constatat că filmarea a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, pe traseul din apropierea satului Negrești, raionul Strășeni.

Un tânăr de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marca BMW și, împreună cu prietenul său de 19 ani, au efectuat mai multe împușcături chiar în timp ce se deplasau. Ambii au fost aduși la Inspectoratul de Poliție, unde și-au recunoscut fapta și au declarat că pistoalele de semnalizare au fost procurate… ilegal.

„-Ce tip de pistol era și dacă ați avut documente pentru el? -Era pistol de semnalizare. Nu am știut că e nevoie de documente și nu le-am avut”.

Oamenii legii au ridicat armele, iar acum tinerii urmează să fie documentați pentru fapta lor. Aceștia riscă amenzi de până la 4500 de lei pentru fiecare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram