Maia Sandu susține repetat că va participa la dezbateri doar cu Igor Dodon: Este singurul oponent cu care vreau să mă bat

by D M
Distribuiti mai departe...

Lidera și candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că va participa doar la dezbaterile la care va participa și candidatul independent, susținut de către Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon. Declarația a fost făcută de Maia Sandu, luni, 19 octombrie, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Lidera PAS susține că unicul ei oponent în cursa pentru funcția de președinte al R. Moldova este Igor Dodon, astfel că nu va participa la dezbaterile electorale cu ceilalți concurenți înregistrați în campania electorală, scrie TV8.md.

Maia Sandu, canditată PAS: „În această campanie singur oponent este Igor Dodon, sper să-i treacă frica și să vină la dezbateri. Noi luptăm pentru aceleași lucruri – singurul contracandidat este Igor Dodon. O să merg la dezbateri cu el și o să îl aștept la dezbateri. Poate îi trece frica și vine, dacă nu vine e un fricos. Eu zic să îl provocăm și să vină. Este unicul oponent cu care vreau să mă bat.”

Maia Sandu, la Cutia Neagră / 19.10.2020

🔴 LIVE: Cutia Neagră cu Mariana Rata🕵️‍♂️ Discutăm cu candidata PAS pentru funcția de președinte, Maia Sandu

Gepostet von TV8.MD am Montag, 19. Oktober 2020


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...