Un bărbat, prins la frontieră cu permis de conducere fals. Cu cât l-ar fi cumpărat acesta

Un locuitor al raionului Șoldănești a fost prins, în timpul controlului de frontieră, cu permisul de conducere fals. Potrivit unui comunicat oficial, bărbatul ar fi povestit polițiștilor de frontieră că a procurat permisul încă acum 3 ani, la un preț de 350 de euro.

Foto: UNIMEDIA

Pe 18 octombrie, în punctul de trecere de la Criva a ajuns un mijloc de transport de pe cursa Polonia - Republica Moldova. Bărbatul de 33 de ani era printre pasageri. În timpul verificărilor, printre obiectele personale a fost depistat un permis de conducere cu semne vizibile de falsificare.

La audieri, bărbatul a recunoscut că și-a perfectat actul, acum trei ani, prin intermediul unui necunoscut, contra sumei de 350 de euro.

Actul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord vor continua cercetările până la clarificarea tuturor circumstanțelor.

De la începutul anului, angajații Poliției de Frontieră au depistat 94 de permise falsificate, cu trei documente mai puțin comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.


Pub