Fotbal cu deținuții Penitenciarului Pruncul. Câștigătorii au primit echipament și mingi

La sfârșitul săptămânii precedente, un grup de deținuți implicați în Programul cu privire la organizarea educaţiei fizice şi sport cu deţinuţii „PROSPORT” din cadrul Penitenciarului nr. 9 – Pruncul, și-au măsurat forțele pe terenul de fotbal al instituției, într-un meci amical.

Foto: pexels.com

Alături de deținuți a jucat și reprezentantul ANP, jucător titular al echipei profesioniste de fotbal FC Dacia Buiucani, Vadim Cravcescu, care la rândul lui a motivat deținuții spre un joc încrezător, totodată demonstrându-le și un masterclass.

Jucătorii au păstrat pe toată lungimea amicalului caracterul de competiție şi au demonstrat performanţele sportive într-o manieră respectuoasă.

Fotbal cu deținuții Penitenciarului nr. 9 - Pruncul / Sursa:anp.gov.md

La finalul meciului, jucătorii au fost felicitați, iar deținuții au primit în dar din partea FC Sfântul Gheorghe Suruceni – vicecampioană a Moldovei în Divizia Națională, ediția 2019, echipament sportiv și mingi.

Practicarea sportului de către deținuți într-un cadru organizat, contribuie sporit la detensionarea grupurilor și dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare în echipă.

Fotbal cu deținuții Penitenciarului nr. 9 - Pruncul / Sursa:anp.gov.md


Pub