O tânără de 24 de ani, cu un picior amputat, a devenit model internaţional

O tânără care şi-a pierdut piciorul în urma unei forme rare de cancer a devenit model internaţional şi spune că este mai încrezută ca nicioată, informează observatornews.ro

Foto: Foto: Instagram/Bernadette Hagans

Bernadette Hagans, în vârstă de 24 de ani, din West Belfast, a fost diagnosticată cu sarcom sinovial în august 2018. Atunci a aflat că singura ei şansă de a supravieţui şi de a scăpa de boală este amputarea piciorului drept de la genunchi. Avea atunci doar 22 de ani.

Cariera de model a tinerei a început după ce a observat o imagine a unui model cu sindrom Down și a lăsat un comentariu, la care a răspuns o agenţie de modele.

De atunci și-a început parteneriatul şi astfel cariera de model și a devenit ambasador pentru organizația caritabilă CLIC Sargent, precum și strângerilor de fonduri pentru Organizaţia care luptă împotriva cancerului la copii şi Fundaţia Voom.

„Mi-am pierdut piciorul, dar mi-am găsit vocea”, a spus ea, „știu că oamenii cred că este neobișnuit că nu m-am simțit speriată, dar nu am avut niciu sentiment de teamă. M-am simțit foarte calmă. Întotdeauna am fost glumeață.


Pub