UNInterviu electoral cu Octavian Țîcu, despre slogane și promisiuni, primul lucru ce-l va face în funcția de șef de stat sau pe cine va sprijini în turul II: „Nu voi semna apelul PAS. Nu sunt ipocrit”

Candidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, este primul invitat la UNInterviu electoral de la UNIMEDIA care își prezintă programul, explică modul în care va realiza promisiunile cu care vine în fața alegătorilor și spune care va fi primul lucru pe care îl va face, atunci când va deveni Președinte al Republicii Moldova. „Oamenii au în sfârșit pe cine să aleagă. Nu am făcut alianțe cu socialiștii, nu suntem compromiși cu dosare penale și diferite abuzuri”, a declarat Octavian Țîcu.

Candidatul PUN explică de ce sloganul său seamănă atât de mult cu cel al pretendentului la șefia statului român, Victor Ponta, în 2014, dar și de ce nu a fost posibil să se facă front comun cu Blocul Unirea în aceste alegeri.

„Noi nu ne putem asocia cu astfel de persoane, compromise prin diferite acțiuni. Dorin Chirtoacă este figurantul a două dosare penale la Procuratură, în plus PL trebuie să-și asume mai multe acțiuni din timpul guvernării sale, cum ar fi pe Dorin Drăguțanu, Guvernatorul Băncii Naționale pe timpul căruia s-a furat miliardul, viceprimarul Nistor Grozavu, care l-a compromis total pe Dorin Chirtoacă și altele”, a declarat Țîcu.

Candidatul PUN mai spune că nu va semna declarația lansată de Maia Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, întrucât „nu este un ipocrit”, iar acest document este întârziat cu cel puțin un an de zile.

Aflați care este primul lucru pe care îl va face Țîcu, odată ajuns șef de stat, dar și cum vede realizarea unirii cu România, deziderat principal al formațiunii pe care o conduce.


Pub