Principală  —  IMPORTANTE   —   Candidata PAS, Maia Sandu, susține…

Candidata PAS, Maia Sandu, susține că va merge la dezbateri doar cu concurentul electoral Igor Dodon: „El este singurul oponent cu care vreau să mă bat”

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține repetat că va participa la dezbateri doar cu concurentul electoral, candidatul independent, susținut public de către PSRM, Igor Dodon.

Maia Sandu menționează că Igor Dodon este unicul ei oponent în această campanie electorală pentru scrutinul prezidențial și că „nu se va bate cu ceilalți candidați înregistrați în cursă. Declarațiile au fost făcute de candidata PAS în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Oponentul meu este Igor Dodon și o să merg la dezbateri doar cu el. Sper să-i treacă frica și să vină la aceste dezbateri. În cazul celorlalți candidați, noi luptăm pentru aceleași lucruri și nu ne batem între noi. Eu nu mă cert cu niciun candidat de pe centru-dreapta. Dacă nu vine atunci este un fricos. Eu o să partici la dezbateri dacă va veni și Igor Dodon. El este singurul oponent în această campanie cu care vreau să mă bat”, a declarat Maia Sandu.

La 9 octombrie, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) la prezidenţiale Maia Sandu l-a cheamat public pe candidatul independent Igor Dodon la o dezbatere publică în perioada 26-30 octombrie.

Anterior, Igor Dodon a menționat de mai multe ori că nu va participa la dezbateri electorale.

Eu am luat decizia să nu particip dezbateri electorale cel puțin până la 1 noiembrie, voi participa la întâlnirile cu oamenii”, a menționat Dodon.

În cursa pentru funcția de președinte al R. Moldova sunt înregistrați opt concurenți electorali, dintre care șapte desemnați de formațiuni politice și actualul președinte al țării în calitate de candidat independent.

Lista candidaților înregistrați:

  1. Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”.
  2. Andrei Năstase, Partidul Politic – Platforma Demnitate și Adevăr
  3. Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din R. Moldova
  4. Igor Dodon, Adunarea cetățenilor
  5. Violeta Ivanov, Partidul Politic „Șor”
  6. Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate
  7. Octavian Țîcu, Partidul Unității Naționale
  8. Dorin Chirtoacă, Mișcăea Politică UNIREA.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020.