14:07:11 19.04.2024
Stiri

Pavel Filip: „PD revine şi e gata să joace din nou rolul IMPORTANT pe care l-a avut tot timpul în politica din R. Moldova”

Actualitate 19.10.2020 15:05 Vizualizări1628 Autor: Ziarul National
Pavel Filip: „PD revine şi e gata să joace din nou rolul IMPORTANT pe care l-a avut tot timpul în politica din R. Moldova”


Liderul Partidului Democrat (PD), ex-premierul Pavel Filip, este convins că formațiunea sa va juca un rol foarte important în politica din R. Moldova, după ce a trecut printr-un amplu proces de reformare.

„PD a fost tot timpul un partid echilibrat, constructiv, care a încercat să ofere cele mai bune soluţii pentru R. Moldova. Însă, începând cu jumătatea lui 2019, partidul a trecut printr-un amplu proces de perturbări interne, ceea ce a modificat puţin agenda priorităţilor formaţiunii. Mai bine zis, a trebuit ca o perioadă să ne concentrăm pe reforma internă, pentru a putea face faţă noilor provocări ce apăruseră în faţa formaţiunii. Acum, procesul de reformă internă apropiindu-se de final, PD revine şi e gata să joacă din nou rolul important pe care l-a avut tot timpul în politica din R. Moldova”, a declarat politicianul, în cadrul unui interviu pentru Tribuna.md.

În cadrul aceluiași interviu, Filip a menționat că și rezultatele campaniei de consultări cu cetățenii, inclusiv în ceea ce privește alegerile prezidențiale, vor avea un impact major asupra situației politice din republica noastră.

„Suntem conștienți de faptul că deciziile pe care le va enunța PD la finalul campaniei de consultări pot avea un impact major asupra situației din R. Moldova. Orice decizie a PD poate înclina decisiv balanța în situația în care este acum R. Moldova. Acest lucru îl conștientizează tot activul nostru antrenat în amplul proces de consultări interne. Sincer mă bucur că avem o echipă atât de responsabilă şi matură din punct de vedere politic (lucru de care m-am convins încă o dată în ultimele săptămâni) şi sunt sigur că deciziile pe care le vom adopta în comun vor fi cele mai bune nu doar pentru partid sau pentru momentul politic pe care-l traversăm, ci şi pentru țară, în general”, a conchis liderul democrat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md