(video) Năstase: „Atunci când vorbeam despre «bolișoi pachet» promovat de Igor Dodon, toți politicienii din Moldova au luat apă în gură”

nastasebolishoi

Candidatul Platformei DA la prezidențiale, Andrei Năstase, a venit cu o reacție la investigația RISE despre trădarea de patrie a lui Igor Dodon.

„Vreau să vă spun că ceea ce am aflat astăzi pentru mine nu este niciun fel de noutate, multe lucruri de acolo le cunoșteam mulți dintre noi. Amintiți-vă încă în campania pentru Chișinău, v-am spus că în spatele PSRM-ului lui Igor Dodon s-a ar afla niște interese și v-am vorbit atunci despre cine lucrează pentru campaniile lui Igor Dodon și ale lui Ion Ceban, v-am spus despre ofițerii unor servicii secrete din afara țării. Lucrurile sunt într-adevăr grave cu privire la ceea ce a apărut în presă, dar eu sunt un om care respectă legea și am nevoie de niște probe, iată de ce colegii mei de la Platforma DA au fost rugați astăzi să investigheze totul, astfel încât să formulăm un denunț în ceea ce privește această investigație și în momentul în care vom constata că există elementul unei infracțiuni, vom cere printr-un denunț Procuraturii Generale să inițieze o anchetă penală în privința celui vizat în această anchetă – Igor Dodon. De-a lungul timpului, am spus adevărul, niciodată nu am ieșit în spațiul public să afirm ceva fără ca să am niște dovezi.

Ceea ce vreau să vă mai spun încă este că atunci când eu vorbeam de trădare de patrie, federalizarea Republicii Moldova, când vorbeam despre «bolișoi pachet» promovat de Igor Dodon, toți politicienii din Republica Moldova luaseră apă în gură. Întrebarea pe care mi-o pun este: «De ce oare?». De ce niciun candidat de astăzi nu a vorbit despre «bolisoi pachet», despre federalizarea Republicii Moldova. Unicul care a vorbit despre acest «bolisoi pachet» am fost eu. Am foarte multe întrebări la Dodon, dar și la alți politicieni”, spune Andrei Năstase.

https://www.facebook.com/AndreiNastase.DA/videos/2407199942920489

###

Echipa #diez a sistematizat toată informația relevantă din programul electoral, din declarația de avere și biografia candidaților și candidatelor și a creat un dosar personalizat pentru fiecare candidat/candidată la alegerile prezidențiale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente