fbpx

sondaj | Unii moldoveni încă mai cred că virusul COVID-19 este un mit și că vaccinarea ar avea scopuri dubioase

COVID-19 este un mit; a fost creat într-un laborator american sau chinez; iar vaccinarea are scopuri ascunse. Acestea sunt opiniile unor moldoveni, care au participat la un sondaj de opinie realizat la comanda Comunității WatchDog.MD.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, fiecare al treilea moldovean încă mai crede că noul coronavirus este un fals, 27,8% dintre respondenți consideră că acesta a fost creat într-un laborator american și dus de militari în China, pe când 38,6 % spun că de fapt ar fi fost creat într-un laborator chinez.

Rezultatele aceluiași sondaj arată că peste 42% dintre persoanele chestionate cred că virusul a fost creat de Bill Gates pentru a impune vaccinarea, astfel urmând să controleze oamenii. De asemenea, peste 43% cred că vaccinarea contra virusului presupune introducerea unor cipuri, prin intermediul cărora populația ar urma să fie controlată de Guvernul Mondial.

Totodată, 33,5% dintre moldoveni spun că nu au nevoie de tratament contra noului coronavirus, pentru că totul e minciună, iar 55% consideră că noul coronavirus nu este mai periculos decât o gripă obișnuită.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-17 octombrie curent, fiind contactate telefonic 1001 persoane. Marja de eroare este de 3,1%.

Articole asemănătoare

Back to top button