(video) Andrei Năstase: Sărăcia este principalul nostru dușman cu care trebuie să luptăm. A venit momentul să nu mai votăm împotriva a ceva sau cuiva, ci să votăm pentru ceva

Liderul Platformei DA, candidatul la prezidențiale, Andrei Năstase, îndeamnă alegătorii să nu mai voteze, ca de fiecare dată, împotriva cuiva sau a ceva. „A venit timpul să nu mai votăm împotrivă, ci pentru - pentru cei care aduc unitate, cie care construiesc și luptă cu sărăcia”, a declarat Năstase, într-un live pe Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Proiectul de țară Moldova de mâine propune oamenilor o viziune de dezvoltare pe termen lung și conține abordări ferme în ceea ce privește eradicarea sărăciei, lupta cu oligarhia și corupția, eliberarea justiției și edificarea în RM a statului de drept, cu econonie funcțională, cu mai multe locuri de munca bine plătite pentru maturi și tineri, cu pensii decente pentru carunții nostri , cu infrastructură modernă, apeduct, canalizare, drumuri durabile.

Moldova de mâine ca proiect este structurat pe fiecare domeniul esențial al ecosistemului nostru social, economic, politic și cultural. Ceea ce vreau să vă spun, e că propun oamenilor consens național, unitate și solidaritate pentru edificarea unui stat modern și democratic, conectat la valorile democrațiilor europene, la valorile noastre tradiționale, având drept fundament morala, credința și aspirațiile noastre ca popor .

Am pus la bază morala, credința și aspirațiile noastre ca popor, infinită dedicație și speranță.

Cred că a venit momentul să nu mai votăm împotriva a ceva sau cuiva, ci să votăm pentru ceva. Eu știu să unesc, să adun oameni și să construiesc, aceasta este esența programului și a candidaturii mele”, a declarat Andrei Năstase.

Eu sunt constient de faptul că încă mai sunt alegătorii nehotărîți. Oamenii sunt sătui de mesajele politicianiste (cine e mai bun, mai drept, mai curajos ori mai sufletist, mai fenomen sau mai ticălos), oamenii așteaptă soluții pentru problemele lor.

Am fost unicul care a unit cei doi Mitropoliți ortodocși la evenimentul de la MAI. Repet, noi unim cu dragoste de țară și de dumnezeu, noi nu distrugem. Cel mai mare dușman al alegătorilor mei în acest moment este sărăcia, lucru care generează numai aspecte negative, începând cu lipsa de perspective și siguranță în ziua de mâine și terminând cu resemnarea, cu deznădejdea și disperarea”, a mai spus Năstase, candidatul Platformei DA la prezidențiale.


Pub