(video) Strada Ion Creangă din Capitală în curând va intra în reparație. Lucrările se vor derula până în primăvara lui 2022

Drum reparații -diez

În câteva săptămâni, strada Ion Creangă din sectorul Buiucani intră în reparație, despre acesta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Astfel, va fi renovat tronsonul cuprins între strada Alba Iulia și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Strada Ion Creangă intră în reparație în două-trei săptămâni. Durata de execuție a lucrărilor contractate este până în luna martie 2022 conform graficului. În proiect sunt preconizate lucrări de amenajare a trotuarelor, de schimbare a rețelelor de apeduct și canalizare, de reparare a carosabilului și de reabilitare a rondurilor: Piața Dimitrie Cantemir și Piața Unirii Principatelor”, a menționat edilul.

De asemenea, primarul a subliniat că prima etapă care presupune schimbarea rețelelor de apeduct și canalizare și vor costa aproape 20 de milioane, iar a doua etapă este carosabilul, reparația căruia va costa circa 50 de milioane.

Ceban spune că itinerarul transportului public va fi modificat și cere din start scuze participanților la trafic pentru incomoditățile care vor parveni din cauza reparațiilor sectorului de drum.

https://www.facebook.com/i.ceban.public/videos/706503956620149/?t=23

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente