fbpx

video | „Transnistria nu se negociază, Transnistria se recuperează”. Andrei Năstase, despre cum vrea să rezolve diferendul transnistrean

„Transnistria nu se negociază cu nimeni, Transnistria se recuperează”. Afirmația îi aparține lui Andrei Năstase, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, unde liderul Platformei DA a vorbit despre modul în care vede rezolvarea diferendului transnistrean.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul la alegerile prezidențiale a tranșat în câteva cuvinte întreaga problemă în favoarea Republicii Moldova și s-a angajat, în direct să rezolve tema transnistreană la modul concret și să oprească orice fel de negociere abscură pe aceasta temă între autoritățile de la Chișinău și separatiștii de la Tiraspol.

„Transnistria nu se negociază cu nimeni, Transnistria se recuperează. Iar eu sunt un bărbat hotărât care va duce lucrurile la bun sfârșit prin mijloace diplomatice, prin democratizarea și demilitarizarea acestei zone. Eu chiar voi rezolva lucrurile. Știu cum să fac acest lucru și vă asigur că Transnistria poate fi recuperată!”, a declarat Andrei Năstase.

Potrivit Constituției, președintele Republicii Moldova este titularul de drept al tuturor obligațiilor de politică externă, alături de Ministerul de Externe al Republicii Moldova.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button