/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ O șoferiță gravidă a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a izbit violent cu un alt automobil

18 octombrie 2020, ora 19:50

O șoferiță gravidă a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a ciocnit  violent cu un alt automobil. Accidentul s-a produs în această după-amiază, la intersecția bulevardului Dacia cu Hristo-Botev din capitală. Ambele mașini implicate în accident au fost făcute zob și au rămas blocate în mijlocul intersecției. La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției și o ambulanță.

Conform poliției, în accident au fost implicate două vehicule de marca Renault, la volanul cărora  se aflau un bărbat în vârstă de 28 de ani și o femeie gravidă în vârstă de 34 de ani. Cea din urmă a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Preliminar, femeia nu s-a ales cu leziuni grave.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede că impactul dintre automobile a fost unul violent, iar ambele mașini  au fost  grav avariate.

NATALIA STATI, OFIȚER DE PRESĂ DIRECȚIA DE POLIȚIE CHIȘINĂU: „Preliminar, din cercetările la fața locului, vinovat de comiterea accidentului rutier s-ar face șoferul ce conducea automobilul de marca Renault, în vârstă de 28 de ani. Acesta nu ar fi cedat trecerea unității de transport ce se deplasa pe drum cu prioritate”.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul și în dependență de leziunile cu care s-a ales femeia, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram