/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ „Cumătru, cu cine ai spus să votăm?” Băieții de la Comedy Zebra Show au găsit un mod inedit de a explica regulile pe care trebuie să le respecte alegătorii

18 octombrie 2020, ora 21:43

Băieții de la Comedy Zebra Show au găsit o metodă creativă de a le explica alegătorilor cum trebuie să se comporte în ziua alegerilor prezidențiale, atunci când vin la secția de votare. Comedianții au creat un filmuleț în care au arătat care sunt regulile ce trebuie respectate atunci când vin la vot.

Actorii au explicat atât măsurile anti-COVID care trebuie respectate, cât și regulile stabilite de Comisia Electorală Centrală pentru ziua alegerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram