Horoscop: Racii au nevoie de o schimbare în plan emoţional, iar Gemenii ar putea cunoaşte o persoană specială

Horoscop 17 octombrie 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în ceea ce priveşte dragostea, transmite observatornews.ro.

Foto: impact.ro

Horoscop 17 octombrie 2020 Berbec

Impulsul vostru recent spre a cunoaște pe cineva poate aduce rezultate bune, dar încercaţi să nu exageraţi, pentru că persoana pe care vreţi să o cuceriţi s-ar putea să se simtă mai degrabă stânjenită, decât flatată. Fiţi sinceri, naturali şi nu faceţi eforturi pentru a ieşi în evidenţă. Simplitatea poate fi câştigul vostru astăzi.

Horoscop 17 octombrie 2020 Taur

Taurii ar putea fi deranjaţi de prezenţa cuiva în cadrul ocmpaniei pentru care lucrează. Dacă aveţi o problemă cu un anumit coleg ar fi de preferat să vă reglaţi conturile. Discutaţi deschis, expuneţi-vă problema şi încercaţi să vă acceptaţi pentru a vă înţelege. În caz contrar, dacă tensiunea va continua să existe, şansele de a avea numeroase conflicte şi de a nu da randament sunt foarte mari. Aceste schimbări de comportament vor ajunge cu siguranţă şi la urechile şefilor, iar măsurile luate de aceştia s-ar putea să nu fie favorabile pentru voi.

Horoscop 17 octombrie 2020 Gemeni

Aţi putea întâlni o persoană unică astăzi. V-ar putea stârni interesul şi să vă inducă sentimentul de nerăbdare pentru a o întâlni din nou, pentru a o cunoaşte mai bine. Poate fi momentul oportun de a lucra cu voi înşivă în planul iubirii. Mai exact aveţi curajul de a iniţia o invitaţie pentru o cină ori o plimbare în parc. Vorbiţi, faceţi schimb de impresii, trăiri, idei şi concepţii, căci doar aşa veţi observa câte lucruri aveţi în comun. Poate fi începutul unei noi poveşti de dragoste.

Horoscop 17 octombrie 2020 Rac

Nativii Rac au nevoie de o schimbare în viaţa lor, mai ales din punct de vedere emoţional. Dacă în ultima perioadă aţi fost mair etraşi, aţi preferat să staţi singuri, acasă, departe de prieteni, acum este momentul să ieşiţi din carapacea voastră pentru a vedea din nou lumea. S-ar putea chiar să vă îndrăgostiţi din prima clipă de o persoană apropiată grupului vostru de prieteni. Aveţi curajul de a ieşi din zona voastră de confort!

Horoscop 17 octombrie 2020 Leu

Leii nu trebuie să urmărească validarea celor din jur, în special pe plan profesional. Indiferent de gura lumii, continuă pe drumul tău și nu te abate din cauza câtorva comentarii răutăcioase. Vei ști că faci bine cu cât vor fi mai multe. Cel mai important este să ai încredere în tine și în propriul potențial. Dacă vei reuși să faci asta, drumul e pe jumătate parcurs.

Horoscop 17 octombrie 2020 Fecioară

Fecioarele ar putea afla că mici schimbări în stilul de viață aduc rezultate dramatice în timp. Dacă simți nevoia unor decizii, nu trebuie să răstorni întregul tău univers și nici să îți modifici radical modul de a gândi. Începe de la alimentație, programul zilnic, asigură-ți un somn odhnitor și nu uita să faci zilnic mișcare. Vei fi surprins cum lucrurile bune vor veni în cascadă.

Horoscop 17 octombrie 2020 Balanță

Balanțele au nevoie, mai mult ca oricând, de liniște. Da, o viață trăită la o viteză amețitoare poate fi palpitantă, însă doar pe termen scurt. La linia de finish ajung doar cei care își păstrează energia pe durata întregii curse. S-ar putea ca o mică revelație să îți aducă în fața ochilor bucuria unei vieți simple, o viață trăită cu bucurie de dimineața până seara, nu în agitație sau alimentată de plăcerile de moment.

Horoscop 17 octombrie 2020 Scorpion

Scorpionii trebuie să își contureze bine dorințele, pentru ca acestea să prindă realitate. Nu te ajută cu nimic să ai o idee vagă despre ce ai vrea să obții, pentru că șansa de a face pași în acest sens este mică. În plus, nu vei avea motivația necesară. Asigură-te că ai un scop bine definit și abia apoi fă primul pas.

Horoscop 17 octombrie 2020 Săgetător

Este timpul pentru un nou început. Fie că e vorba de un proiect nou, ori de o relație. Ești înconjurat de energie pozitivă și îmbrățișezi necunoscutul acum mai mult ca oricând. Lucrurile pe care le începi astăzi au șanse foarte mari să reziste în timp. Planificarea unui eveniment social este, de asemenea, foarte favorizată. Toată lumea din cercul tău de prieteni este dornică să se reconecteze.

Horoscop 17 octombrie 2020 Capricorn

Universul știe că meriți o relație bazată pe respect și cooperare, la fel și tu. Este timpul să fii mai pretențios cu privire la ceea ce ai nevoie și să nu mai pui dorințele altora mai presus de ale tale. Această fază altruistă a ta durează de prea mult timp. Și tu ai nevoi care trebuie satisfăcute. De crezi că prin atitudinea ta asiguri o stare de echilibru în ceea ce-i privește pe prietenii tăi, atunci te înșeli amarnic.

Horoscop 17 octombrie 2020 Vărsător

Mintea ta zburdă la viitor și acum e un moment bun să îți planifici următoarea mutare. Cu cât ești mai ambițios, cu atât e mai bine. Caută să te implici în ceva care te provoacă mental, ori fizic. Cineva apropiat este entuziasmat de ceea ce a reușit să facă, așa că vorbește cu el și află cum poți începe propria ta aventură. Vei primi câteva propuneri năstrușnice care te vor încânta.

Horoscop 17 octombrie 2020 Pești

Eziți să te apropii mai mult de șeful tău pentru că te temi că nu îi va plăcea ce va descoperi la tine. Dar asta e o prostie. Atâta timp cât mențineți relația în limitele adecvate, nu există niciun motiv să nu îi întrebi cum s-a distrat în weekend, ori să împărtășiți impresii de vacantă, ori episoade din viața de zi cu zi. Ești un angajat valoros la birou. Lasă-ți colegii să te descopere așa cum ești cu adevărat și lucrurile vor fi în favoarea ta.


Pub