(video) Andrei Năstase: "Nu voi sta în genunchi în fața Rusiei, vom avea doar relații bazate pe principii de egalitate”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase promite să scoată țara din izolarea externă, în care s-ar afla acum „din cauza politicilor diplomatice inexistente”. Candidatul la prezidențiale spune că se va baza pe principiul egalității atunci când va fi vorba de relații cu Rusia și va pune în aplicare Acordurile de parteneriate strategice cu România și țările europene.

Foto: UNIMEDIA

„Republica Moldova se află într-o izolare totală, din cauza politicilor și activității diplomatice inexistente. Eu voi scoate țara din izolare, voi pune în aplicare parteneriatul strategic cu toate țările. Vom avea relații foarte bune cu vecinii noștri Ucraina, dar și cu Belarus și Federația Rusă - relații bazate pe picior de egalitate. Andrei Năstase și Platforma DA nu va sta niciodată în genunchi în fața Rusiei", a declarat Andrei Năstase, la o emisiune de dezbateri electorale de la TVR Moldova.

Andrei Năstase este candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale, care vor avea loc pe 1 noiembrie. În cursă s-au înscris în total 8 candidați.


Pub