Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O nouă pierdere pentru sistemul…

O nouă pierdere pentru sistemul medical provocată de Covid-19. S-a stins din viață Vera Sandu, farmacistă-dirigente în cadrul Spitalului Raional Hîncești

Foto: World Health Organization in Moldova

Farmacista-dirigente Vera Sandu, care avea 57 de ani și activa în cadrul Spitalului Raional Hîncești, s-a stins din viață în urma complicațiilor provocate de Covid-19.

„Cu profund regret, MSMPS anunță decesul dnei Vera Sandu, în vârstă de 57 ani, care activa în calitate de farmacist-diriginte în cadrul Spitalului Raional Hîncești. Aceasta a fost internată la data de 17 octombrie, la Spitalul Clinic Republican. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și întregului colectiv. Dumnezeu să o odihnească în pace”, se spune într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Până astăzi, 17 octombrie, 43 de lucrători medicali au decedat din cauza COVID-19.

În ultimele 24 de ore 20 de persoane s-au stins din viață din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Totodată, alte 792 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 6 cazuri sunt de import (România-2, Italia-1, Germani-1, Federația Rusă-1, Turcia-1).

Citiți și: 17 octombrie: 20 de decese și 792 de cazuri noi de COVID-19