image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a încălcat protocolul: Ministrul italian al Sănătății a aflat ce a făcut portughezul, infectat cu COVID-19

Cristiano Ronaldo s-a infectat cu coronavirus, însă asta nu l-a împiedicat să se deplaseze din Portugalia în Italia, cu un avion închiriat și apoi cu o ambulanță de lux.

Starul lui Juventus a fost criticat de Ministrul italian al Sănătății, Vincenzo Spadafora, care susține că a fost încălcat protocolul, din moment ce o persoană infectată trebuie să stea izolată. În niciun caz nu trebuie să se deplaseze nicăieri.

"Protocolul anti-Covid este în vigoare, dar trebuie respectat. Eu chiar cred că Ronaldo l-a încălcat, dacă nu au existat autorizații speciale din partea autorităților sanitare", a spus Spadafora la Radio 1.

Vedeta lui Juventus se afla în Portugalia în momentul în care a fost testat pozitiv, astfel că a avut nevoie de un avion special pentru a se deplasa în Italia. Cristiano Ronaldo a închiriat un Bombardier Learjet 45XR LX-ONE, care a fost modificat astfel încât să devină o ambulanță aeriană, anunță The Sun.

Când a ajuns pe aeroport, starul lui Juve a fost așteptat de o ambulanță de lux.

Atacantul portughez a fost testat pozitiv pe 13 octombrie, în cantonamentul naționalei, ceea ce a înseamnă, anunță Calciomercato, că nu va putea fi pe gazon la meciurile lui Juventus cu Crotone, din campionat, de sâmbătă, Dinamo Kiev, debutul în noul sezon al Ligii Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: