image
Sursa foto: Getty Images

Un tenismen celebru a fugit din Rusia după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum riscă 3 ani de suspendare

Tenismenul Sam Querrey (33 de ani / locul 49 ATP) a fugit din Rusia după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar acum riscă o suspendare de până la trei ani.

Sam Querrey trebuia să-l înfrunte pe Denis Shapovalov, în turul I al turneului de la Sankt Petersburg, dar a fugit din țară după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Querrey a încălat astfel protocolul sanitar și riscă să fie suspendat până la trei ani, anuță News.ro, care citează Le Figaro.

Querrey se afla la Sankt Petersburg împreună cu soția și fiul în vârstă de numai 8 luni. Toți trei au fost testați pozitiv și ulterior plasați în carantină într-un hotel de lux din oraș.

După ce a aflat că el și familia sa ar putea ajunge într-un spital până la vindecare, Querrey a strâns bagajele și a închiriat un zbor privat. Querrey, soția și copilul au zburat într-o țară în care nu se cere un test negativ la graniță, iar rușii au aflat ulterior că acesta a dispărut.

Oficialii ATP au deschis o anchetă și Sam Querrey ar putea fi amendat cu până la 100.000 de dolari și suspendat pentru trei ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: