13:31:23 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Guvernarea lui Dodon: Ajutorul românesc de aproape 70 de MILIOANE de lei, întâlnit la marginea Chișinăului, dar mașinile la mâna a doua din Federația Rusă - în Piața Marii Adunări Naționale, în toiul campaniei prezidențiale

Actualitate 16.10.2020 14:14 Vizualizări4066 Autor: Ziarul National
VIDEO // Guvernarea lui Dodon: Ajutorul românesc de aproape 70 de MILIOANE de lei, întâlnit la marginea Chișinăului, dar mașinile la mâna a doua din Federația Rusă - în Piața Marii Adunări Naționale, în toiul campaniei prezidențiale


Cinci autospeciale la mâna a doua, oferite de către Moscova municipiului Chișinău, au fost înșirate astăzi în Piața Marii Adunări Naționale și inspectate în fața camerelor de luat vederi de către Ambasadorul rus Oleg Vasnețov și primarul Ion Ceban.

„KAMAZ”-urile donate de Întreprinderia Unitară de Stat „Ecotehprom” din Moscova ar costa 2,1 milioane de lei sunt cu parcurs, sunt fabricate în 2017 și au fost donate de Întreprinderia Unitară de Stat „Ecotehprom” din Moscova.




Cele cinci mașini, ajunse la Chișinău în plină campanie prezidențială, vor fi utilizate pentru deszăpezirea drumurilor și întreținerea infrastructurii rutiere din oraș.



Menționăm că, la începutul lunii mai curent, România a trimis în R. Moldova 20 de camioane încărcate produse medicale, inclusiv 500 de mii de măști, 50 de mii de combinezoane, medicamente, dezinfectanți etc., necesare pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Lotul care valora 3,5 milioane de euro, adică aproape 70 de milioane de lei, și era însoțit de oficiali din Guvernul României a fost întâlnit la marginea Chișinăului, sub podul de la Telecentru.

CITIȚI și FOTO, VIDEO // IMAGINI cu DRONA: Ce era în cele 20 de CAMIOANE trimise de către România în R. Moldova


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md