(foto) Au loc ultimele retușări ale unui scuar din sectorul Râșcani. Cum arată acesta după lucrările de renovare

121648321_705290560074822_8871308931609293352_o

Potrivit autorităților, după câteva luni de muncă, acum au loc ultimele retușări ale unui scuar dintr-un sector al Capitalei.

Primarul general de Chișinău, Ion Ceban, a scris într-un comunicat că lucrările de renovare a scuarului din strada Kiev, sectorul Râșcani, sunt practic finalizate. Dânsul menționează că pavajul, iluminatul nocturn și mobilierul urban au fost instalate în proporție de 100 %. Totodată, sunt finalizate și lucrările de renovare a havuzului care în prezent este în regim de testare.

„Așa cum ne propunem ca acest scuar să devină un loc de recreere pentru toate categoriile de vârstă, în zonă a fost instalat și un teren de joacă pentru copii. În calcul a fost luată și construcția căilor de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii”, mai subliniază edilul capitalei.

De asemenea, s-a menționat despre faptul că, în următoarele câteva zile, urmează a fi instalate corpurile de iluminat decorativ și să fie amenajate spațiile verzi, iar acest loc se preconizează a fi o oază verde pentru odihna locuitorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente