fbpx

Dodon: Începând cu 2021, voi insista asupra unui program de stat pentru susținerea părinților cu copii școlari

Fiecare familie ar urma să primească un ajutor anual în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare elev. Igor Dodon afirmă că va insista ca acest program să fie implementat începând cu anul viitor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarația a fost făcută vineri de candidatul la prezidențiale în cadrul vlog-ului său săptămânal „Igor Dodon Răspunde”.

De asemenea, Dodon a anunțat că va propune ca la 1 septembrie toți copiii din clasele primare să primească gratuit rucsacuri și rechizite școlare.

„Pentru că părinții nu au cu ce pregăti copiii pentru școală. Lucrează toată vara pentru ca să-i poată cumpăra încălțăminte, ghiozdan și ceva de îmbrăcat.

Începând cu anul viitor, eu voi insista să fie un astfel de program de stat pentru susținerea părinților care au copii care merg la școală”, a declarat Dodon.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button