fbpx

Ar fi împlinit 70 de ani în ianuarie. Valentin Bodiul, fostul director de la Cricova, a fost răpus de COVID-19

Fostul director al Combinatului Cricova, Valentin Bodiul, s-a stins din viață după ce a contractat virusul COVID-19. În ianuarie 2021 acesta urma să împlinească 70 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Industria vinicolă a pierdut un bun cunoscător, un om de o valoare profesională deosebită. Cu profund regret, exprimăm sincere condoleanțe familiei Bodiul și celor apropiați”, transmite echipa de la Cricova.

Valentin Bodiul și-a dedicat viața domeniului vinificației. Acesta și-a început activitatea în anul 1973, la Fabrica de vin din Sângerei, în calitate de inginer, ulterior a ocupat funcția de șef al Fabricii de vin din Drăgănești, a fost secretar II, prim-secretar în cadrul Comitetul raional al Comsomolului Sângerei, șef al Direcției General Administrative a Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist din Moldova, instructor în cadrul Comitetului Central al Partidului Comunist din Moldova și inginer-șef la Colegiul Național de Vinificație.

Trei decenii din viața lui Valentin Bodiul au fost consacrate activității în cadrul Combinatul de Vinuri Cricova, fiind director general al întreprinderii în perioada 1987-2016. Printre distincțiile sale se numără Ordinul Republicii, titlul onorific „Om emerit” și medalia „Pentru vitejie în muncă”.

Articole asemănătoare

Back to top button