Sexy și simpatici: Pompierii din Australia au pozat pentru tradiționalul calendar caritabil

Calendarul pompierilor australieni pentru 2021 a fost lansat și este plin de bărbați musculoși și animale adorabile, cu un accent special în acest an asupra incendiului devastator de vegetație prin care a trecut țara cu câteva luni în urmă.

Foto: dailymail.co.uk

În cel de-al 28-lea an, cel mai popular calendar din lume strânge fonduri pentru o serie de organizații caritabile pentru bunăstarea animalelor. Din cauza efectelor devastatoare ale incendiilor australiene, în urma cărora au murit un miliard de animale, toate eforturile pompierilor s-au concentrat asupra faunei sălbatice australiene.

„Nimeni nu a rămas neafectat, urmărind animalele noastre sălbatice prețioase, încercând să scape de incendii, iar pierderea vieții sălbatice este dincolo de înțelegere”, a spus directorul Calendarului pompierilor australieni, David Rogers.

Pompieri Australieni / Sursa:dailymail.co.uk

Există șase calendare separate pentru a alege, inclusiv unul „erou” și versiunea „Animal Lovers”

Noul calendar „Hero” onorează munca grea a echipei de servicii de urgență, în timp ce calendarul „Animal Lovers” pune în evidență o gamă variată de animale sălbatice australiene.

Pompieri Australieni / Sursa:dailymail.co.uk
Pompieri Australieni / Sursa:dailymail.co.uk

„După ce am luptat împotriva incendiilor și am asistat la suferința faunei sălbatice, echipajul meu și cu mine ne-am simțit obligați să facem mai multe ”, a spus Cameron Simpson, pompier principal la Fire Rescue New South Wales.

Pompieri Australieni / Sursa:dailymail.co.uk

„Am donat bani pentru îngrijirea unui koala numit Anwen și, după ce am văzut din prima mână activitatea desfășurată de voluntarii de la Spitalul Port Macquarie Koala, perspectiva noastră asupra protecției faunei sălbatice a fost schimbată pentru totdeauna.”

Calendarele pentru pisici și câini pentru care echipa este cunoscută s-au întors și ele, dar cu o ușoară întorsătură din cauza restricțiilor de distanțare socială din ultimele luni, transmite Daily Mail.


Pub