10:48:46 24.04.2024
Stiri

Macaulay Culkin, apariție rară alături de iubita lui. Starul din „Singur acasă” și Brenda Song își doresc un copil

Actualitate 15.10.2020 18:32 Vizualizări3053 Autor: Ziarul National
Macaulay Culkin, apariție rară alături de iubita lui. Starul din „Singur acasă” și Brenda Song își doresc un copil Insider


Macaulay Culkin, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în „Singur acasă”, se pregătește să devină tătic. A mărturisit acest lucru la începutul anului, iar acum a fost surprins într-o ipostază rară alături de iubita lui, Brenda Song.

La doar câteva luni după ce Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că el și iubita lui încearcă să aibă un copil, aceștia au fost surprinși în timp ce plimbau un cărucior.

Doar că în locul bebelușului stătea pisica, spre surprinderea fanilor.

În imaginile surprinse de fotografi, Macaulay Culkin și iubita lui, actrița Brenda Song, par extrem de relaxați, ei ieșind la plimbare cu animalele lor de companie, o pisică foarte frumoasă și un câine Husky.

Starul din „Home Alone”, îndrăgostit iremediabil de actrița asiatică

Macaulay Culkin se iubește cu Brenda Song încă din 2017. În 2018, el mărturisea că și-a găsit sufletul pereche și plănuiește să-și întemeieze o familie cu Brenda.

„Relația asta e ok și, probabil, vom face câțiva copii împreună. Ce vreau să spun este că ne-am antrenat. Voi avea câțiva copii drăguți. Ea e asiatică, așa că vom avea niște copilași asiatici. Vor fi adorabili – o ceată de Sean Lennon în jurul casei, la asta mă gândesc”, a dezvăluit Culkin într-un podcast pentru Joe Rogan, transmite filmnow.ro.

Macaulay Culkin și iubita lui au jucat împreună în drama Changeland, lansată în iunie 2017. De fapt, acolo s-a aprins scânteia care i-a unit mai târziu. Recent, starul din Home Alone a dezvăluit că se uită cu iubita lui la Singur acasă, dar nu e chiar o activitate pe care să o îndrăgească.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md