Cunoaște echipele din cea de-a doua ediție a programului XY Accelerator powered by Tekwill

2nd batch

Începând cu data de 10 octombrie, programul XY Accelerator powered by Tekwill a lansat cea de-a doua ediție, în cadrul căreia șapte startup-uri din Moldova vor trece prin procesul de accelerare pentru a-și dezvolta afacerile și a primi investiții financiare.

Cunoaște cele șapte companii din program.

Face Control. Fondatori: Cornel Scoarță, Ion Bulat și Ianuș Cușnir

Face Control este un sistem de monitorizare și control al accesului, bazat pe recunoașterea facială prin intermediul inteligenței artificiale.

Hello Food. Fondator: Cornel Bodiu

Hello Food este o platformă online de produse alimentare. Prin intermediul acesteia, consumatorul poate comanda produsele preferate online cu livrare directă la domiciliu sau la birou.

SwiftCallBack. Fondatori: Victor Cazac și Andrian Ionașcu

SwiftCallBack este un instrument care ajută vizitatorii site-ului companiei tale să facă legătura cu compania timp de 28 de secunde; astfel, vizitatorul poate fi ușor convertit în client.

Drones Control. Fondatori: Alexandru Vopilov și Serghei Alexeev

Echipa dezvoltă un serviciu de livrare a coletelor și a altor bunuri prin intermediul dronelor.

Dentist Manager. Fondator: Alexandru Cernișiov

Dentist Manager reprezintă o aplicație mobilă care ajută medicii stomatologi să planifice programările pacienților și să stocheze evidența procedurilor.

Get On. Fondatori: Stanislav Bîzga și Ruslan Melnic

Echipa dezvoltă o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să creeze și să participe la diverse evenimente sportive împreună cu persoanele cu aceleași interese.

9Muses. Fondatori: Adrian Filat, Andrian Adam și Daniel Traci

9Muses este o aplicație web care calculează în timp real prețurile pentru plasarea publicității pe resursele advertiser-ilor (companii mass-media, creatori de conținut) și demonstrează într-un mod interactiv cum ar putea arăta publicitatea.

Reamintim că programul XY Accelerator powered by Tekwill II va dura până pe 10 februarie 2021, iar pentru a fi la curent cu toate actualizările, urmărește pagina de Facebook și pagina web.

###

XY Accelerator powered by Tekwill este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, cu suportul financiar al investitorilor locali și cu susținerea inițiativei Startup Moldova. Proiectul Tekwill sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente