(foto, video) „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. Declarațiile candidaților la funcția de președinte din data de 14 octombrie 2020

oseamădecuvinte

Continuăm cu rubrica „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. În articolul de astăzi vă prezentăm declarațiile din 14 septembrie 2020 făcute pe rețelele de socializare de către candidații la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 1 noiembrie, curent.

Amintim că echipa #diez va selecta zi de zi de la fiecare candidat „o seamă de cuvinte” din campania prezidențială, raportate la planurile și promisiunile pe care le fac aceștia.

# Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”

„Oamenii sunt nemulțumiți că au votat pentru cei pe care nu-i putem numi altfel decât o «propagandă roșie». Cu toate acestea, nicio promisiune nu a fost realizată. Cum au trăit în sărăcie așa și trăiesc. În schimb, deputații pe care i-au trimis în parlament și-au majorat salariile, și-au cumpărat automobile de serviciu și instrumente de lucru moderne. Disperați, oamenii m-au rugat să-i ajut. Din cauza secetei, liderii locali nu mai pot oferi grâu pentru pâine socială. După alegeri, o să răspund neapărat mâinilor întinse spre mine. Știu că sunt ultima speranță a oamenilor.”

https://www.facebook.com/RU1.md/posts/3350366731682983

 

# Andrei Năstase, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

„Investiția în educație reprezintă o investiție în viitor. Din acest motiv este inadmisibilă reducerea cheltuielilor pentru sistemul educațional. În mandatul meu de președinte vor fi eficientizate și sporite investițiile în educație. Voi acorda importanță cuvenită investițiilor atât de necesare în creșe și grădinițe.”

https://www.facebook.com/AndreiNastase.DA/posts/2672573062965371

# Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tudor Deliu, candidatul PLDM în alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, declară într-un interviu pentru Europa Liberă că este poate „singurul candidat” care nu promite ceea ce, prin prerogativele constituționale, președintele nici nu poate realiza: pensii, salarii, irigații.

# Igor Dodon, Adunarea Cetățenilor

„Dorința fiecăruia dintre noi este să locuim într-un oraș frumos, confortabil, cu spații verzi, infrastructură modernă, locuri de joacă pentru copii și servicii dezvoltate. Muncim în această direcție și, prin eforturi conjugate, vom atinge acest obiectiv. Împreună vom reuși!”

# Violeta Ivanov, Partidul Politic „ȘOR”

„Am avut azi o zi plină în câteva raioane din centrul și sudul țării. Cu cetățenii din raioanele Cantemir, Leova și Hâncești am discutat foarte multe aspecte ale vieții din țara noastră.

Le-am vorbit cetățenilor despre programul meu electoral «Moldova-2024», care conține răspunsuri și soluții la problemele abordate. Mă bucur că oamenii își leagă speranțele de echipa lui Ilan Șor și sunt încrezători că aceasta le poate aduce schimbările așteptate. Moldova merită schimbări!”

# Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate

„Am discutat cu oamenii buni în sectorul Râșcani din Chișinău. Am vorbit despre importanța pornirii economiei și creării a cât mai multe locuri de muncă. Toți oamenii vor să poată munci acasă, alături de familie. Mă angajez să muncesc pentru acest obiectiv național.”

https://www.facebook.com/maia.sandu/posts/1422247011317247

# Octavian Țicu, Partidul Unității Naționale

„Ne-am aflat în patru localități din raionul Călărași: orașul Călărași și satele Peticeni, Vălcineț și Bravicea. Oamenii locului ne-au întărit încrederea că idealul reunirii cu România este unica motivație politică pentru care merită să ne sacrificăm.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=182861343328256&id=102423218038736

# Dorin Chirtoacă, Blocul electoral UNIREA

„UNIREA = salarii în economie de la 500 la 1 000 de euro și mai mult.

Unirea nu înseamnă doar beneficii materiale, înseamnă siguranță zilei de azi și încredere în viitorul zilei de mâine. UNIREA PENTRU TOȚI! La 1 noiembrie, votăm UNIREA!”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3713317725368676&id=106244906075994

Menționăm că declarațiile făcute de politicieni, regăsite în acest articol, au fost făcute în data de 14 octombrie 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente