/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră: Noul Renault Megane eVision este un cross hatchback electric ce vine pe piaţă în 2021

missing
15 octombrie 2020, ora 21:26

După cum am notat anterior, alături de noua Dacia Spring, primul electromobil al mărcii, în cadrul evenimentului #RenaultEWAYS organizat în această seară la Paris a fost prezentat şi un concept.

Acesta se numeşte (surprinzător pentru unii) Megane eVision şi ar arăta ceea în ce s-ar putea transforma noua generaţie Renault Megane, care, potrivit zvonurilor, în formatul în care este acum (cu referire la familia de maşini şi caroserii) ar putea fi eliminată.

Renault este cel mai mare producător francez de automobile din lume și, deși are o istorie bogată care se întinde pe parcursul a peste 120 de ani, compania privește în mod constant către viitor și inovează. Numeroasele provocări tehnologice, sociale și de mediu pe care le înfruntă industria auto reprezintă forța motrice a expansiunii Renault. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram