image
Sursa foto: IGSU

FOTO // Detalii despre accidentul înfiorător care a avut loc pe traseul Bălți-Sărăteni

Anagajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost solicitat în seara zilei de 13 octombrie să efectueze lucrări de descarcerare în urma accidentului grav produs pe traseu în apropiere de localitatea Sărătenii Vechi, raionul Telenești.

Potrivit serviciului de presă al instituției, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:45. Potrivit primelor informații un autovehicul de model Opel Astra s-a tamponat într-un parapet metalic . În consecință conducătorul auto un bărbat în vârstă de 30 de ani a rămas blocat în fiarele autoturismului. La fața locului a interveni un echipaj de salvatori care e efectuat lucrări de descarcerare și deblocare a persoanei încarcerate. După finalizarea operațiunii, bărbatul a fost preluat de echipa de medici ajunși la fața locului. Acesta a fost internat cu diverse traumatisme în spitalul raional din Telenești. Poliția investighează toate circumstanțele producerii acestui caz.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.

Amintim că ieri seara a avut loc un accident groaznic la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești. Șoferul a derapat de pe traseu, tamponându-se în parapetul de pe marginea drumului. Din pozele expediate se vede că vitezometrul a rămas blocat la 240 km/h.

IGSUIGSU

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: