image
Sursa foto: jurnal.md

Voronin prezintă scuze cetățenilor pentru că l-a susținut pe Dodon în 2016: Regret mult; A folosit puterea în scop personal

Vladimir Voronin afirmă că regretă faptul că l-a sprijinit pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale din 2016. Mai mult, fostul președinte a prezentat scuze cetățenilor pentru că i-a îndemnat să-și dea votul pentru Dodon.

„A folosit mandatul pentru scopuri personale”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

„Regret și îmi cer scuze față de toți cetățenii Republicii Moldova. Eu am vrut să fie bine pentru Moldova, am tras o nădejde. Vorba ceea: dacă vrei să verifici omul, trebuie să-i dai putere. El nu a rezistat în această postură”, a declarat Vladimir Voronin.

„Nu a folosit puterea, mandatul pentru interesul societății, ci doar în scopuri personale. Eu regret mult și îmi cer scuze față de toată Moldova”, a adăugat fostul președinte.

Live - Secretele Puterii, 14.10.2020, invitat liderul PCRM, Vladimir Voronin

COMENTEAZĂ LIVE PE PAGINA NOASTRĂ https://www.facebook.com/secreteleputerii/ Publicată de „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: