Horoscop 14 octombrie 2020. Bucurie şi surprize frumoase din partea celor dragi

Horoscop 14 octombrie Berbec

Aveţi mare grijă, dragi Berbeci, dacă intenţionaţi să vă jucaţi cu focul. O persoană specială din viaţa voastră s-ar putea să nu aprecieze gesturile pe care le faceţi şi să vă trateze cu ignoranţă. Mai bine renunţaţi la comportamentul vostru uşor vulcanic şi încercaţi să discutaţi deschis, sincer şi clar despre ceea ce se întâmplă între voi. Tensiunea s-ar putea să aibă şi ea un motiv bine ascuns, o supărare pe care o puteţi trata.

Foto: Libertatea

Horoscop 14 octombrie Taur

Taurii tind să fie sentimentali astăzi, datorită unor veşti extraordinare primite recent. Dacă familia voastră se măreşte ori dacă aţi trecut la pasul următor în relaţia amoroasă. La serviciu sunteţi sfătuiţi să adoptaţi o atitudine uşor umilă, evitaţi conflictele, situaţiile tensionate şi discuţiile aprinse, mai ales cu superiorii voştri.

Horoscop 14 octombrie Gemeni

Mișcarea fizică este recomandată astăzi pentru Gemeni. Nu numai că va consuma toată energia pe care o aveți în exces, dar va fi și bună pentru sănătatea voastră! Nu trebuie să alergaţi kilometri întregi sau să faceţi une fort excesiv. Mergeți la o plimbare și asigurați-vă că vă îmbrăcaţi corespunzător.

Horoscop 14 octombrie Rac

Raci, trebuie să ieşiţi din zona voastră de confort. Participaţi la un eveniment restrâns, formal, alături de câţiva colegi de serviciu. S-ar putea să aveţi oportunitatea de a primi o ofertă de muncă destul de generoasă, poate chiar de nerefuzat. Ascultaţi cu atenţie, dar nu vă grăbiţi să luaţi încă o decizie. V-aţi putea consulta cu cei în care aveţi încredere.

Horoscop 14 octombrie 2020 Leu

S-ar putea să te regăsești într-o conversație de grup în care toată lumea e de acord cu toată lumea, cu excepția ta. Fii tare și împărtășește punctul tău de vedere unic, indiferent cât de nepopular este. Dezbaterea nu e punctul forte al tuturor, deci o sa vezi una sau două persoane care se enervează. Zâmbește și fii calm. Nu lua nimic personal și s-ar putea să schimbi câteva păreri.

Horoscop 14 octombrie 2020 Fecioară

Sunt șanse mari să te simți detașat sau distant față de ceilalți. Asta nu trebuie să fie o problemă, totuși. Dacă ai nevoie să interacționezi, vei putea să îți arăți șarmul, însă conversațiile în cadru restrâns, unu-la-unu, ar putea fi dificile. Nu ești înzestrat cu răbdarea și energia necesare acum. Dar asta e o situație temporară, nu îți fie teamă. În câteva zile îți vei reveni.

Horoscop 14 octombrie 2020 Balanță

Ideile din capul tău sunt doar idei până când găsești o altă persoană cu care să le împărtășești. Vezi ce părere au ceilalți despre planificările tale. Vrei să organizezi următoarea vacanță? Întreabă un prieten care a fost acolo să arunce un ochi pe traseul tău. S-ar putea să aibă sugestii foarte bune despre cazare sau ce să faci. Te gândești la o carieră nouă? Întreabă pe cineva care face asta deja, despre cum e slujba lui și asigură-te că este ceea ce îți dorești. Să ceri păreri este cel mai înțelept lucru acum.

Horoscop 14 octombrie 2020 Scorpion

Dacă cineva te calcă pe coadă azi, rezistă tentației de a-i face același lucru. Tentanția să îi faci să se simtă așa cum te simți tu există, dar trebuie să te ridici deasupra ei. Dacă intri în defensivă nu te ajută să clarifici lucrurile, așa că dacă e nevoie îndepărtează-te. Și dacă nu poți face asta, „ucide-i” cu bunătatea ta. Să le arăți că nu te pot atinge cu nimic rău îi va înnebuni mai rău decât dacă ai țipa și tu la ei.

Horoscop 14 octombrie 2020 Săgetător

Miercuri, nativii zodiei Săgetător primesc o veste incredibilă din partea unei rude foarte îndepărtate. Un telefon te poate anunţa că ai intrat în posesia unei moşteniri considerabile, fiind singurul urmaş al acestei persoane. Gândește-te bine ce vei face cu acești bani. O idee bună ar fi te sfătuiești cu cei din famillie. Și nu uita ceva foarte important: toate lucrurile bune au nevoie de timp.

Horoscop 14 octombrie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornilor li se va cere ajutorul într-o chestiune foarte serioasă, de care depinde destinul unor oameni. Sfatul și experiența ta ar putea fi cheia unei soluții salvatoare. La serviciu, chiar dacă nu te vei confrunta cu o zi solicitantă, te poți ocupa de anumite lucruri pe care le-ai tot amânat. Un sfat ar fi să pui la punct proiectele pentru următoarea perioadă, ca să nu fii luat prin surprindere.

Horoscop 14 octombrie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători, mijlocul de săptămână ar putea fi destul de dificil. La muncă, dacă nu te poți concentra sau dacă te simți obosit, ai face bine să vorbești sincer cu șefii tăi și cu siguranță vei găsi înțelegere și bunăvoință. Dacă ai de terminat proiecte mai complicate, sfatul astrelor pentru tine este să încerci să obții o amânare pentru zilele următoare. Altfel, riști să strici tot ce ai realizat până acum.

Horoscop 14 octombrie 2020 Pești

Comunicarea pare să fie cuvântul cheie pentru cei din zodia Pești. Colaborarea cu colegii de serviciu ți-ar putea aduce rezultatele pe care ți le dorești, așa că lasă independența deoparte pentru o perioadă. Acest lucru s-ar putea aplica și în viața personală, unde se întrevede ocazia de a lega o relație sentimentală cu o persoană specială. Horoscopul îți recomandă să fii curajos și să faci primul pas. Nu vei regreta alegerea făcută!


Pub