03:22:05 24.04.2024
Stiri

DOC // Ștefan Gațcan a REVENIT în „Pro Moldova”?

Actualitate 14.10.2020 16:50 Vizualizări5831 Autor: Ziarul National
DOC // Ștefan Gațcan a REVENIT în „Pro Moldova”?


Medicul Ștefan Gațcan, care pe 30 iunie a anunțat că aderă la fracțiunea „Pro Moldova”, iar pe 1 iulie ar fi fost răpit și scos din R. Moldova, figurează și acum în calitate de membru al echipei lui Andrian Candu.

După dispariția misterioasă de o săptămână Ștefan Gațcan a revenit în Parlament și chiar a beneficiat de bodyguarzi puși la dispoziție de Serviciul Protecție și Pază de Stat. Acesta nu a oferit prea multe explicații despre motivul dispariției sale și a continuat să voteze alături de parlamentarii socialiști.

Citește și: Un deputat PSRM părăsește fracțiunea și aderă la „Pro Moldova”

Totuși, în pofida faptului că a rămas parte a PSRM, Ștefan Gațcan figurează și ca deputat al „Pro Moldova”, cel puțin pe site-ul formațiunii lui Andrian Candu.

Citește și: VIDEO // „Brigada” din „Bandițkii Petersburg”, pe podul de la Telecentru. Proaspătul deputat al „Pro Moldova”, Ștefan Gațcan, ar fi fost STOPAT în trafic și obligat să-și depună mandatul: „Avem înregistrări video și audio”

Citește și: FOTO, DOC // Răsturnare de SITUAȚIE în privința DEMISIEI lui Gațcan. Deputatul a depus astăzi o PLÂNGERE la PG, iar acum nimeni nu știe locul aflării sale. Unde ar fi fost ÎNCOLȚIT și determinat să-și depună mandatul

CITIȚI și Revenit în Parlament, după ce a FUGIT din R. Moldova, Ștefan Gațcan oferă DETALII despre dispariția sa MISTERIOASĂ: „M-am prins într-un joc politic și, în momentul când am înțeles că...”

În momentul dispariției lui Gațcan, reprezentanții „Pro Moldova” au pichetat Președinția și pretindeau că acesta a fost răpit. Mai mult, aceștia au sesizat Procuratura Generală în legătură cu pretinsa răpire a medicului Gațcan.

Unii deputați de la „Pro Moldova” sunt convinși că Gațcan a fost obligat să facă declarațiile din momentul dispariției sale.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md