image
Sursa foto: Getty Images

Şoc la Manchester City! Kun Aguero pleacă de la echipă şi semnează cu un club din Serie A

Atacantul argentinian Sergio Aguero de la Manchester City ar putea ajunge la Internazionale Milano, care i-ar oferi un salariu anual de 8 milioane de euro, informează Calciomercato.

Potrivit sursei citate, Aguero este dorit pentru a-l înlocui pe Lautaro Martinez, care cel mai probabil va pleca la FC Barcelona în 2021.

În vârstă de 32 de ani, Aguero joacă la Manchester City din 2011, dar şi-a exprimat recent dorinţa de a pleca din Anglia la finalul contractului său, în vara anului viitor.

Cotat la 52 de milioane de euro, Aguero este unul dintre cei mai importanţi jucător din istoria modernă a lui City. Argentinianul a dat celebrul gol de 3-2 cu Queens Park Rangers, care i-a asigurat primul titlu lui City după o perioadă foarte lungă de timp. Mai mult decât atât, rivala directă a "cetăţenilor" în acel sezon a fost chiar Manchester United.

În total, Aguero a marcat 254 de goluri în 370 de meciuri pentru City. Fotbalistul născut la Buenos Aires i-a costat pe "cetăţeni" 40 de milioane de euro în 2011, atunci când a fost cumpărat de la Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: