Violeta Ivanov îndeamnă partidele fără candidați să o susțină la prezidențiale: Nu fac politică sau geopolitică. Îmi propun să realizez lucruri concrete

Candidatul Partidului Politic „Șor” la funcția de președinte al țării, Violeta Ivanov a îndemnat astăzi partidele și susținătorii formațiunilor politice care nu au un candidat propriu la alegerile prezidențiale să o susțină pe ea. Violeta Ivanov a subliniat că este singurul candidat fără anumite interese politice sau geopolitice. Ea a declarat într-un briefing că, în urma zecilor de întrevederi cu cetățenii țării, s-a convins că toți, indiferent de viziunile lor politice, au aceleași așteptări de la viitorul șef al statului: un trai decent, economie prosperă, localități dezvoltate – obiective incluse în programul său electoral „Moldova 2024”.

Foto: Violeta Ivanov

Violeta Ivanov a precizat că la întâlnirile cu oamenii a discutat și cu mulți susținători ai altor partide precum Partidul Comuniștilor, Partidul Democrat, Pro Moldova. Toți cetățenii, indiferent de viziunile politice, s-au săturat de vorbe goale și promisiuni, spune candidata.

„Am văzut o susținere mare din partea acestor cetățeni. Ei s-au săturat deja de geopolitică, de politicieni care divizează societatea în ai noștri și ai voștri, pe criterii etnice și lingvistice. Cetățenii vor salarii și pensii decente, drumuri și iluminat stradal, acces la apă potabilă, grădinițe și școli moderne, protecție socială garantată de stat, nu mimată, dar și rezolvarea problemelor stringente cu care se confruntă zilnic”, a declarat Violeta Ivanov.

Ea a precizat că aspiră la funcția de șef al statului fără ca să fie ghidată de interese geopolitice, dar pentru a realiza lucruri concrete în beneficiul cetățenilor și țării.

„Eu nu aspir la funcția de președinte pentru a face politică, eu nu le voi cere cetățenilor să aleagă între Est și Vest și nu mă interesează jocurile politice de culise. Eu am un program electoral pe care intenționez să-l aplic în practică și care este în favoarea fiecărui cetățean, indiferent de etnie, limba vorbită sau viziuni politice. Eu sunt convinsă că fiecare cetățean, indiferent de vectorul geopolitic pe care îl susține, dorește o Moldovă prosperă”, a accentuat Violeta Ivanov.

În acest context, Violeta Ivanov a îndemnat partidele și susținătorii partidelor care nu au propriul candidat să susțină candidatura sa, deoarece are un program real și concret.

„Vă invit să susțineți candidatul care împărtășește aceleași viziuni cu ale Dvs., care nu vine să facă politică, dar să realizeze lucruri concrete, care, sunt convinsă, sunt prevăzute și în programele partidelor pe care le susțineți sau din care faceți parte, dar care nu au candidați la aceste alegeri. Susțineți echipa care va aduce beneficii directe fiecărui cetățean în cel mai scurt timp”, a punctat Violeta Ivanov.

Candidatul Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, care va figura cu numărul 5 în buletinele de vot, a reușit de la începutul campaniei să viziteze toate raioanele de nord ale țării, unde a avut câte 8-10 întrevederi zilnice cu cetățenii.


Pub