Dezvăluiri șocante făcute de Demi Moore! Actrița și-a înșelat soțul chiar în pragul nunții

O întâmplare șocantă din tinerețea actriței Demi Moore a ieșit la iveală recent. Aceasta a recunoscut că păcătuit chiar în ajunul nunții. Amantul cu care s-a culcat la petrecerea burlăcițelor este un actor celebru, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.ro.

Foto: Daily Mail

La doar 18 ani, Demi Moor se pregătea să devină mireasă. Însă, chiar cu o noapte înaintea fericitului eveniment, aceasta și-a înșelat viitorul soț. Actrița a petrecut noaptea alături de actorul Paul Carafotes.

Se pare că cei doi aveau o aventură de câteva lui, chiar dacă Demi Moor era logodită cu rockerul Freddy Moore. Potrivit spuselor lui Paul Carafotes, actrița s-a furișat de la petrecerea burlăcițelor și a mers în apartamentul acestuia din Hollywood, însoțită de o sticlă de șampanie scumpă.

„Cred că a vrut doar să aibă o ultimă partidă înainte de a se căsători. Era o fată drăguță de 18 ani și eram la Hollywood, realizând un film și petrecându-ne timpul împreună. Eram tineri, ne distram bine, nimeni nu-ți dă o carte care să te învețe cum ar trebui să te comporți în viață”, a declarat Paul Carafotes, pentru DailyMailTV.

A doua zi, Demi Moore a dat totul uitării și s-a căsătorit cu starul rock. Căsnicia celor doi a durat patru ani și s-a încheiat când celebra actriță a mărturisit totul. Imediat după ce a aflat adevărul, Freddy Moore a părăsit-o.

Ce a făcut-o pe Demi să-și destăinuie secretul, dar și cine este fata de 14 ani pe care a ales-o soțul său, după ce a plecat de la ea citiți pe SHOK.md,


Pub