Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   TOP www.zdg.md: Care au fost…

TOP www.zdg.md: Care au fost cele mai citite știri ale lunii septembrie

Scrisoarea unui locuitor al satului Batîr adresată consătenilor săi a fost cea mai citită știre a lunii septembrie, 2020. Mesajul emoționant al bărbatului care a plecat de mai mulți ani din sat și care îi roagă pe localnicii săi să accepte mutarea cimitirului din centrul satului a adunat peste 67 de mii de vizualizări, fiind de departe cea mai populare postare a lunii.

Pe locul 2 în topul lunii este anunțul autorităților privind instituirea stării de urgență în Chișinău, dar și în alte raioane ale țării care a adunat alte 22 de mii de afișări. Pe trei este știrea care prezintă viața „nevăzută” pe care o duc unii pușcăriași din Republica Moldova. Peste 21 de mii de vizualizări a adunat știrea care completează topul lunii.

În septembrie, potrivit Google Analytics, site-ul www.zdg.md a fost accesat de 603 766 de vizitatori unici care au generat peste 1,74 milioane de afișări.

Contorul trafic.md, care operează cu indicatorul de Real User (utilizator real), plasează pagina noastră în top-10 al site-urilor de știri din Moldova.