Aplică la Startup School și învață de la cei mai buni experți și antreprenori cum poți să creezi o afacere inovativă!

În pre-acceleratorul Startup School, liceenii au posibilitatea să învețe de la cei mai buni mentori și antreprenori cum să aplice tehnologiile digitale pentru a dezvolta o afacere cu impact național sau global. Tinerii vor primi suport de la peste 25 de mentori, experți și antreprenori de succes, prin lecții live, sesiuni de mentorat, de asemenea, vor lucra în echipe și vor realiza peste 100 de sarcini practice pe platforma de e-learning UpFactory la care vor primi feedback din partea mentorilor.

Cunoașteți-i pe câțiva dintre mentorii programului Startup School.

Roman Sorocan – activează la Google, în calitate de Google Workspace Consultant, la Londra. Este este antreprenor și intraprenor în serie cu experiență globală în diverse domenii: marketing digital, academii online, coaching și dezvoltare personală, fabricarea și distribuirea băuturilor și alimentelor, cloud, inteligența artificială și cel mai recent: Expert în Platforme de productivitate, colaborare și comunicare digitală.

Razvan Craciunescu – este în prezent profesor asistent și cercetător, la Universitatea Politehnică din București, în domeniul sistemelor de comunicații, internetului, cu un interes deosebit în startup-urile incipiente.

Este fondatorul startup-ului FATHER, startup care a primit peste 200.000 EURO investiții și pe care l-a vândut la începutul anului 2019. De asemenea, este mentor pentru startup-uri în incubatoare / programe de pre-accelerare / acceleratoare în România, cum ar fi InnovX, InnovationLabs, Startup Spinner, BeAI și altele, și conduce un centru de mentorat pentru startup-uri în facultatea sa, încercând să apropie studenții de antreprenoriat și inovație.

Sergiu Matei – este cofondatorul Travod, startup-ul cu una dintre cele mai impresionante creșteri în industria traducerilor. Travod adaptează conținut pentru branduri precum Amazon, Forbes Group, British Council și multe altele. Sergiu este mentor pentru fondatorii participanți în cadrul unui important accelerator B2B din San Francisco – Alchemist și concomitent lucrează asupra noului său proiect – Index, care ajută companiile de top să angajeze la distanță dezvoltatori software de talie mondială.

Elena Oprea – lucrează ca Ventures Manager la Innovify – un studio pentru startup-urile la stadiul incipient, cu sediul la Londra, cu o experiență de invidiat în lansarea de start-up-uri cu creștere rapidă, precum payzilch.com, gener8ads.com, landbay.co.uk și altele. Începând cu 2019, Elena a fost implicată în procesul de lansare a 10 startup-uri și, de asemenea, a fost mentor pentru fondatorii de start-up-uri (7 ediții) la Entrepreneur Lab, powered by The Council on International Educational Exchange din Londra.

Denis Todirica – este fondator Happy Orders, din București, care este o aplicație prin care poți să comanzi de la magazinele, restaurantele și piețele din apropiere. Platforma a fost lansată la începutul pandemiei în aprilie 2020. Denis este co-organizator Tech & Startup, întâlnirea lunară destinată celor mai strălucite minți din IT și antreprenoriat. La 22 de ani a făcut parte din prima echipă românească selecționata la Start-up Chile și la 24 de ani a fost nominalizat în Forbes la categoria „30 sub 30”.

Formularul de aplicare la Startup School îl găsești aici

Pentru a afla mai multe detalii despre program, accesează startupschool.md sau pagina de Facebook Startup School.

Aplicările sunt deschise până pe 25 Octombrie.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare