Chișinăul poate deveni Capitală Europeană a Tineretului în anul 2024. Doritorii sunt invitați să ajute la completarea dosarului pentru concurs

MD_0
Foto: euneighbours.eu

Centrul Municipal de Tineret Chișinău a fost nominalizat drept instituție responsabilă de procesul de pregătire a dosarului privind obținerea titlului „Chișinău – Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2024”.

Pe această cale, CMTC invită organizațiile neguvernamentale de tineret din municipiul Chișinău să ajute la depunerea candidaturii orașului Chișinău la titlul mult râvnit de tineri. Doritorii de a face parte din grupul de lucru și de a contribui la obținerea acestui titlu sunt invitați să completeze acest formular până în data de 22 octombrie.

Capitala Europeană a Tineretului este titlul acordat unui oraș european pentru o perioadă de un an, în timpul căruia i se dă șansa să manifeste, prin intermediul unui program cu multe fațete, viața și dezvoltarea culturală, socială, politică și economică a tineretului. Această inițiativă încurajează implementarea ideilor noi şi a proiectelor inovatoare în ceea ce priveşte participarea activă a tinerilor în societate şi încearcă să prezinte un model pentru dezvoltarea în continuare a politicilor pentru tineret în alte municipii europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente